Voertuigreclame

Jouw boodschap in je eigen huisstijl op elk gewenste voertuig

Event & Beursinrichting

Opvallen tijdens een beurs of evenement met de juiste mix van promotiemateriaal.

Buitenreclame

Laat jouw huisstijl terug komen rondom je bedrijfspand

Wayfinding

Wayfinding is meer dan alleen bewegwijzering

Interieur Signing

Interieur signing maakt de beleving binnen jouw pand compleet.

Winkelinrichting

Besteed aandacht aan het interieur van je winkel.

Raamstickers

Één van de meest effectieve manieren om op te vallen.

Raamstickers

Een veelzijdige en populaire manier van signmaking

Raambelettering is meer dan alleen een vorm van decoratie. Een opvallende belettering trekt de aandacht en blijft onbewust hangen bij de mensen die het gezien hebben.

Niets is te gek en alles is mogelijk met raambelettering. Met de inzet van verschillende printtechnieken (zoals fullcolor, witte inkt of snijfolie) wordt jouw raambestickering een krachtig communicatiemiddel van je bedrijfspand.

Verschillende raamstickers

$
Snijfolie
$
Full color & -cover raamstickers
$
One-way vision
$
Block-out print
$
Warmte- UV & zonwerende folie

Snijfolie

Verschillende vormen of een simpele tekst, dat is mogelijk in alle kleuren. Wij beschikken over een machinepark en een productieteam die dit print en snijdt. Mat of glans, groot of klein, wij houden van een uitdaging!

Full color & -cover raamstickers

Verbouwing in je bedrijfspand, nieuwe opening op de planning staan? Je wilt natuurlijk de voorbijgangers de aandacht trekken. Full color print op je ramen met een opvallende foto met daarop de opening trekt zeker de aandacht.

One-way vision

One-way vision zijn raamstickers waar je vanuit één kant doorheen kunt kijken. Buitenkant print, binnenkant doorzichtig. De folie bestaat uit talloze kleine geperforeerde gaatjes, met een zwarte achterkant. Hierdoor kun je vanbinnen goed doorheen kijken, zonder dat het zicht wordt belemmerd. De folie lijkt vrijwel onzichtbaar vanbinnen. (voorbeelden One-way vision)

Block-out print

Door de Block-out technologie is het mogelijk om twee verschillende prints af te beelden op raambestickering. Handig wanneer je aan de binnenzijde een andere sfeerbeleving wil creëren dan aan de buitenzijde. (voorbeelden Block-out folie)

Warmte- UV & zonwerende folie

Zonwerende folie houdt je bedrijfspand koel. De Uv-straling wordt geweerd en zo blijft het werkklimaat ideaal! Geen vervelende zonnestralen in je computerscherm en te warmen ruimtes. De zonwerende folie is te verkrijgen in verschillende gradaties en kleuren. UV-werende folie wordt veel toegepast op etalageramen van winkels en galeries. Door deze folie toe te passen voorkom je verkleuring van voorwerpen en materialen. Uv-folie is het hele jaar werkzaam bij zowel een hoog- als laagstaande zon. (voorbeelden warmte-UV & zonwerende folie)

Laat BLS ontzorgen…

Bel of mail ons voor vragen of een offerte op maat

Voor iedere uitdaging een oplossing!

Stuur een email