Voertuigreclame

Jouw boodschap in je eigen huisstijl op elk gewenste voertuig

Event & Beursinrichting

Opvallen tijdens een beurs of evenement met de juiste mix van promotiemateriaal.

Buitenreclame

Laat jouw huisstijl terug komen rondom je bedrijfspand

Wayfinding

Wayfinding is meer dan alleen bewegwijzering

Interieur Signing

Interieur signing maakt de beleving binnen jouw pand compleet.

Winkelinrichting

Besteed aandacht aan het interieur van je winkel.

Wanddecoratie

Één van de meest effectieve manieren om op te vallen.

Wanddecoratie op maat

Creëer een inspirerende werkomgeving met wanddecoratie van BLS Sign & Print

Geef een unieke twist aan je muren doormiddel van wanddecoratie. Wanden in je vergaderruimte bedekken met naadloos foto behang met daarop een quote of logo. Van naadloos fotobehang, textielframes en muurstickers tot interieur wrapfolie.

Fotobehang

Naadloos foto behang, ook wel airtex genoemd. Het voordeel aan behang is de stevige oppervlakte en het naadloze eindresultaat, ook is het brandvertragend en is de print kras vast.

Fotobehang is voor een groot oppervlakte perfect, het kan in grote formaten geproduceerd worden.

Akoestisch behang

Akoestisch behang voor in je kantoorruimte. Dit behang staat ook wel bekend als geluiddempend. Het behang heeft een extra dikke rug met geluidsabsorberend foam, wat harde geluidsgolven neutraliseert.

Wandfolie

Wandfolie is in alle kleuren en ontwerpen te printen en is al zelfklevend. Deuren, meubels en wandpanelen kan je er mee wrappen.

Decoframes

Inplaats van een muurfolie zou je er ook voor kunnen kiezen om een decoframe/textiel frame te plaatsen, zowel onverlicht of verlicht! Een decoframe is een aluminium frame met een textieldoek met een siliconepees wat op de muur bevestigd wordt. Het frame is in alle RAL kleuren te produceren en het textiel doek is gemakkelijk verwisselbaar. Mocht je uitgekeken zijn op het ontwerp vervang je het doek zo voor een ander ontwerp!

Fotopanelen

Geprinte panelen op direct op de muur of op afstandhouders geven ook sfeer aan de ruimte. Denk hierbij aan een campagnefoto of een gave print, dit kan op verschillende materialen geprint worden. – Glashelder acrylaat – Dibond – Forex – Brushed Aluminium

Laat BLS ontzorgen…

Bel of mail ons voor vragen of een offerte op maat

Voor iedere uitdaging een oplossing!

Stuur een email