Voertuigreclame

Jouw boodschap in je eigen huisstijl op elk gewenste voertuig

Event & Beursinrichting

Opvallen tijdens een beurs of evenement met de juiste mix van promotiemateriaal.

Buitenreclame

Laat jouw huisstijl terug komen rondom je bedrijfspand

Wayfinding

Wayfinding is meer dan alleen bewegwijzering

Interieur Signing

Interieur signing maakt de beleving binnen jouw pand compleet.

Winkelinrichting

Besteed aandacht aan het interieur van je winkel.

Maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen

Verantwoord en betrokken

MVO, ook hierin herken je de kwaliteit van BLS. Sinds de oprichting van de onderneming in 1976 staat BLS bekend om haar vooruitstrevendheid en. De kwaliteit van onze dienstverlening, de apparatuur en oplossingen, staat hoog in het vaandel en onze relatie met stakeholders is meer dan goed. Ook onze interne organisatie met haar processen kent een hoog niveau.

Vanzelfsprekend blijven wij altijd streven naar verdere verbetering van onze dienstverlening. Bovendien zijn wij ons bewust van onze positie binnen de maatschappij in het algemeen en de signbranche in het bijzonder. 

Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd zijn. En dus ook van een hoog niveau zijn.

De samenleving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt in de samenleving steeds belangrijker. MVO betekent dat wij als onderneming streven naar zowel winst als naar positieve effecten voor het milieu en de mensen binnen én buiten de onderneming.

Wij als bedrijf hebben ons ten doel gesteld om binnen de signbranche toonaangevend te zijn en te blijven op  dit gebied en dit uit te dragen. Concreet zullen wij, waar mogelijk, ondersteuning bieden op MVO-gebied aan onze relaties om ook hierdoor de MVO-principes verder te verspreiden.

“Wij streven er naar om tijdens onze werkzaamheden een positieve invloed te hebben op het milieu en de samenleving. Zowel intern als extern. BLS Sign & print heeft MVO in alle facetten van de onderneming doorgevoerd.”

Benieuwd welke duurzame oplossingen wij kunnen bieden voor jouw bedrijfsreclame?

Neem direct contact op of vraag een offerte aan

Stuur een email