Voertuigreclame

Jouw boodschap in je eigen huisstijl op elk gewenste voertuig

Event & Beursinrichting

Opvallen tijdens een beurs of evenement met de juiste mix van promotiemateriaal.

Buitenreclame

Laat jouw huisstijl terug komen rondom je bedrijfspand

Wayfinding

Wayfinding is meer dan alleen bewegwijzering

Interieur Signing

Interieur signing maakt de beleving binnen jouw pand compleet.

Winkelinrichting

Besteed aandacht aan het interieur van je winkel.

Onderhoud & reparatie lichtreclame

Verleng de levensduur van je uitstraling

Lichtreclame is dé uitstraling van een bedrijf. Grote lichtgevende letters van neon of LED stralen je tegemoet. Maar wat nou als deze bijvoorbeeld even niet goed werkt? Dat is dus een afbreuk aan je eigen presentatie.

BLS is specialist in onderhoud en reparatie van alle soorten lichtreclame en overige gevelreclame. Hoog of laag, groot of klein.

Lichtreclame onderhoud

Het onderhoud van lichtreclame draagt bij aan de uitstraling én dus levensduur van de reclame. BLS biedt bijvoorbeeld onderhoudsbeurten en periodiek onderhoud voor verschillende soorten lichtreclame. Bovendien voeren wij kleine reparaties aan de verlichting direct uit. Daarnaast kunnen wij de ombouw naar LED voor je regelen.

We begrijpen maar al te goed dat je niet precies weet wat er nodig is voor jouw lichtreclame

Onze experts helpen je graag een handje. Tijdens een intake gesprek kunnen zij je uitvoerig informeren wat er mogelijk is. En wat de kosten zijn uiteraard. Met als gevolg dat jij een goed beeld krijgt. Top toch?!

Eenmalige onderhoudsbeurt

Vooral voor oudere lichtreclames is het zinvol om een eenmalige onderhoudsbeurt te doen. Ook als de lichtreclame niet door BLS geleverd is, kunnen wij het onderhoud verzorgen.

Aan de hand van jouw wensen doen wij met plezier een passende aanbieding. Zo blijf je jarenlang verzekerd van een goed ogende maar ook een veilige lichtreclame.

Periodiek onderhoud op maat

Het uitvoeren van periodiek onderhoud aan lichtreclame verlengt de levensduur. Daarnaast ben je met periodiek onderhoud ervan verzekerd dat de lichtreclame er altijd tip top uitziet.

Wij bieden diverse onderhoudscontracten op maat aan. Tijdens het onderhoud besteden wij aandacht aan het uiterlijk van de lichtreclame. Bovendien bekijken wij de technische staat. Bijvoorbeeld de verlichting zelf, de belettering, het lakwerk, de constructie. Maar tevens kijken wij naar de elektrotechnische kant van de installatie. Kleine reparaties voeren wij direct uit en verhelpen storingen ter plekke. Dus zorgen wij er zo voor dat eventuele schade beperkt blijft.

Wil je graag nieuwe gevelreclame, klik dan hier voor meer informatie.

Bovenal zijn wij een Sibon erkend signbedrijf en VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat onze kwaliteit en service altijd gewaarborgd en van een hoog niveau zijn.

Laat BLS ontzorgen…

Bel of mail ons voor vragen of een offerte op maat

Voor iedere uitdaging een oplossing!

Stuur een email