Voertuigreclame

Jouw boodschap in je eigen huisstijl op elk gewenste voertuig

Event & Beursinrichting

Opvallen tijdens een beurs of evenement met de juiste mix van promotiemateriaal.

Buitenreclame

Laat jouw huisstijl terug komen rondom je bedrijfspand

Wayfinding

Wayfinding is meer dan alleen bewegwijzering

Interieur Signing

Interieur signing maakt de beleving binnen jouw pand compleet.

Winkelinrichting

Besteed aandacht aan het interieur van je winkel.

Digitale reclame

LET’S GET DIGITAL! Op elke locatie een passende digitale oplossing.

Digitale reclame met LED schermen zijn niet meer weg te denken en overal inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan etalages, showrooms, winkels, openbare ruimtes, ziekenhuizen. Maar daarnaast ook aan horeca, kantoren, winkelcentra.

BLS levert oplossing met LED reclame (digital signage of narrow casting) in vele varianten zoals videowalls, LCD schermen, digitale zuilen, menuborden en LED schermen voor binnen én buiten gebruik. Maar ook de levering en installatie van media players kunnen wij verzorgen.

Digitale signing: LED reclame voor indoor én outdoor

LED schermen met digitale reclame bieden dé uitkomst als je continu wilt opvallen. Maar bovendien wel flexibel wilt blijven in je uitingen. Doordat de LED reclame door middel van media players op afstand gevuld worden, kan je werkelijk alles projecteren. Dus van vaste beelden tot bewegende, in zwart-wit of in full color. Bedenk jij het? Dan maken wij het…. Reclame met digitale schermen zijn overigens perfect te combineren met bewegwijzering en promoties voor winkelreclame. Neem eens een kijkje voor meer informatie. Weet je niet wat je wilt? Dat begrijpen wij maar al te goed. Onze ontwerpers helpen je graag een handje. In de studio maken zij met plezier een mooi design in de vorm van een niet van echt te onderscheiden voorbeeld. Zo krijg je een goed beeld hoe de digitale reclame eruit gaat zien. Top toch?!

LED schermen indoor én outdoor

Het is niet te ontkennen dat digitale reclame met LED schermen steeds populairder wordt. Dit komt door de vele mogelijkheden welke de schermen bieden.

De voordelen zijn dan ook enorm:

$

Compleet programma oplossingen

$

Leverbaar in verschillende maten

$

Gebruiksvriendelijke software

$

Installatie en plaatsing

$

Service on side

BLS Sign & Print digitale reclame met LED reclame en LED schermen.

Digitaal scherm op grote hoogte. Wanneer je een digitaal scherm op grotere hoogte wilt plaatsen dan wordt er gebruik gemaakt van LED techniek. Afhankelijk van de plaats, afstand en budget wordt de pitchgrootte bepaald. Daarna wordt door onze gebruiksvriendelijke CMS software het scherm op afstand voorzien van content

Laat BLS ontzorgen…

Bel of mail ons voor vragen of een offerte op maat

Voor iedere uitdaging een oplossing!

Stuur een email