Voertuigreclame

Jouw boodschap in je eigen huisstijl op elk gewenste voertuig

Event & Beursinrichting

Opvallen tijdens een beurs of evenement met de juiste mix van promotiemateriaal.

Buitenreclame

Laat jouw huisstijl terug komen rondom je bedrijfspand

Wayfinding

Wayfinding is meer dan alleen bewegwijzering

Interieur Signing

Interieur signing maakt de beleving binnen jouw pand compleet.

Winkelinrichting

Besteed aandacht aan het interieur van je winkel.

Cavallaro Napoli winkels omgebouwd naar het nieuwe storeconcept

Store & interieur signing bij Cavallaro Napoli

“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert; van onberispelijk gemaakte overhemden tot perfect passende blazers, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure.

Onlangs zijn Den Haag, Maastricht, Enschede, Rotterdam en Amsterdam omgebouwd naar het vernieuwde storeconcept. Wij mochten ons steentje bijdrage betreft de signing

Lichtreclame

Om dag en nacht op te vallen is er gekozen voor verlichte gevelsigning. Strakke direct verlichte doosletters gespoten in hun huisstijl goud en de voorzijde is voorzien van een gouden translucent folie.

Freesteksten

De wanden achter de kassameubels zijn voorzien van een freestekst. Het acrylaat is bevestigd op afstand steuntjes, zo komt de tekst meer naar voren.  Je versterkt je merk en is bij uitstek dé eyecatcher.

LED Frame

In de etalages en verder binnen in de winkels kom je meerdere verlichte peesdoekframe’ s tegen waarmee ze de nieuwste collectie tonen, echte blikvangers! In de vestiging van Enschede hangt er een verlicht peesdoekframe van maar liefst 3 x 3,5 meter!

Haakse lichtbak

Om de winkel op te laten vallen zijn er op de gevels haakse lichtbakken gemonteerd.  Het is een lichtbak maar niet zomaar een lichtbak.  Het aluminium frame en plaat zijn gespoten in hun huisstijlkleur donkerblauw. De tekst is uit het aluminium gefreesd en ingelegd met opaal acrylaat letters, deze zijn voorzien van een gouden translucent folie. Hierdoor creëer je een 3D-effect, prachtig en chique resultaat!

Een fijne samenwerking met Cavallaro Napoli, één waar wij trots op zijn!